Doktersassistent Praktijk E.P.M Bolsius voor 25-30 uur per week

mrt 8, 2021

Huisartspraktijk E.P.M. Bolsius in Hoofddorp zoekt een doktersassistent voor 25-30 uur per week. Onze assistente Jacqueline gaat ons na 30 jaar verlaten wegens pensionering.

Wij zoeken daarom per 1 juli aanstaande (of eerder i.v.m. inwerken) voor onze huisartsenpraktijk in het centrum van Hoofddorp een enthousiaste, zelfstandige, gediplomeerde doktersassistent.

Het betreft een vacature van 25 a 30 uur per week. De werkdagen kunnen in overleg ingevuld worden. De werkzaamheden zullen bestaan uit alle voorkomende zaken in een huisartsenpraktijk.

In de praktijk werk je samen met een huisarts, een vaste waarnemer, een doktersassistente, een praktijkondersteuner somatiek en 2 praktijkondersteuners POH-GGZ. De sfeer is open en informeel.

Salariëring vindt plaats conform de cao huisartsenzorg.

Bij interesse kun je je Curriculum Vitae samen met een motiveringsbrief sturen per post naar E.P.M. Bolsius, huisarts, Emmalaan 44B 2132DW Hoofddorp
of per email: agnes@bolsiushoofddorp.nl.

Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Agnes van Noorden tel 0610844561 of kijken op de website van de praktijk: www.bolsiushoofddorp.nl.

Graag reageren vóór 31 maart a.s.

Ook herintreders en nog-net-niet gediplomeerden nodigen we van harte uit te solliciteren.

Een sluitende keten van diagnostiek, behandeling en begeleiding, maar ook van preventie, vroege opsporing en zelfmanagement.