Doktersassistent Medisch Centrum Zwanenburg

okt 27, 2020

Medisch Centrum Zwanenburg zoekt per 1 januari 2021 een

Doktersassistent voor drie of vier dagen per week 

 

MCZ

Medisch Centrum Zwanenburg is een centrum voor huisartsenzorg in Zwanenburg en is gehuisvest in een prachtig pand in het hart van het dorp. In ons centrum werken zes doktersassistentes, vier huisartsen, drie praktijkondersteuners en een diëtiste. We leiden (huis)artsen, POH’s en doktersassistentes op.

De vacature

We zoeken een nieuwe doktersassistente voor drie tot vier dagen (25,5 – 34 uur) per week. De taken bestaan uit: baliewerkzaamheden, triage en planning van spreekuren, het houden van de assistentespreekuren voor onder andere wondzorg, injecties, oortoilet, ECG’s en administratieve taken.

Profiel

  • De assistente die wij zoeken is gediplomeerd, enthousiast en ambieert werken in een team. U bent ervaren met de verschillende verrichtingen in de huisartsenpraktijk en handig met computers. Als u bepaalde vaardigheden nog niet (voldoende) beheerst, vindt u het leuk om deze te leren. In de lunchpauze vindt u het gezellig aan te sluiten bij de gezamenlijke lunch.
  • We zoeken een kandidaat met ervaring in de huisartsenpraktijk, eventueel is deze ervaring  opgedaan als stagiaire.
  • De functie is ingedeeld conform de CAO- huisartsenzorg.

Sollicatieprocedure

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met doktersassistente Jeannet Roskam, Döne Duru of een van de huisartsen tel. 020-4489600. U kunt uw sollicitatie vergezeld van uw CV tot uiterlijk 16 november  mailen naar directiemcz@ezorg.nl ter attentie van mw. M. Mateijsen en D. Sanders, huisartsen.

Een halve dag meedraaien maakt deel uit van de selectieprocedure.

www.medischcentrumzwanenburg.nl

 

Een sluitende keten van diagnostiek, behandeling en begeleiding, maar ook van preventie, vroege opsporing en zelfmanagement.