Feestelijke opening Gezondheidscentrum De Nieuwe Kern

sep 18, 2019

Op zaterdag 28 september was de opening van Gezondheidscentrum De Nieuwe Kern. Een aantal tot nu toe solistisch werkende huisartsen uit Nieuw-Vennep gaan nauw samenwerken met o.a.  fysiotherapeuten Verheul & Weerman, diëtistenpraktijk Adamse en Apotheek de Kind. Patiënten en andere relaties waren voor de feestelijke opening uitgenodigd.

Alle bij de huisartsen ingeschreven patiënten werden zaterdag 28 september van harte welkom geheten tussen 13.00-14.30 uur. Andere genodigden werden verwelkomd tussen 15.30-18.00 uur.

Huisarts Martine Kelder: “We vonden het leuk om dit mooie moment met onze patiënten en relaties te delen. Met het nieuwe gezondheidscentrum willen we de zorg voor onze patiënten beter bereikbaar, eenvoudiger en toegankelijker maken. Maar zonder de vertrouwde en kleinschalige aanpak te verliezen. Iedere huisartspraktijk behoudt daarom zijn eigen patiënten en identiteit.

Gezonde leefstijl
We willen een centrum zijn waarbij een gezonde leefstijl centraal staat. Zowel voor ons zelf als naar onze patiënten toe, willen wij dit in de komende jaren omarmen.

Preventie en gezonde leefstijl trajecten willen wij daar waar mogelijk integreren in ons denken en doen.

Korte lijntjes
Het werken onder één dak maakt de onderlinge lijntjes korter en onze samenwerking intensiever. We kunnen nu iedere dag even bijpraten tijdens het gezamenlijk koffiemoment. En zo ook kennis met elkaar delen. We gaan ook maandelijks een korte scholing voor alle disciplines organiseren. Alles om onze patiënten kwalitatief goede zorg aan te bieden. Voor nu en in de toekomst.”

Gezondheidscentrum De Nieuwe Kern,

De Doorbraak in Nieuw-Vennep

 

Een sluitende keten van diagnostiek, behandeling en begeleiding, maar ook van preventie, vroege opsporing en zelfmanagement.