Vliegende start aanmeldportaal casemanagement dementie

sep 3, 2020

Op 1 september ging het portaal van start. Vandaag, 3 september, zijn al 7 bewoners uit Haarlemmermeer aan beschikbare casemanagers gekoppeld. Cindy Bagwandin en Jacqueline Keijser (op foto) van Zorggroep Haarlemmermeer beheren dit portaal namens de regio. Een succes om te vieren! In dit geval met vergeet-me-nietjes.

 

Voor inwoners uit Haarlemmermeer met de diagnose dementie

Huisartsen en specialisten kunnen inwoners van de gemeente Haarlemmermeer met de diagnose dementie via het nieuwe centrale aanmeldportaal op een eenvoudige en veilige manier aanmelden voor de begeleiding van een casemanager dementie/ dementieverpleegkundige.

Regionaal gedragen

Het aanmeldportaal is opgericht door Zorggroep Haarlemmermeer in samenwerking met het Netwerk Ketenzorg Dementie Amstelland en Meerlanden, Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer, het Spaarne Gasthuis, de VVT-organisaties (Allerzorg, Amstelring, Buurtzorg, PCSOH, Zorgbelang en Zorgcentra Meerlanden) en de Gemeente Haarlemmermeer.

Een sluitende keten van diagnostiek, behandeling en begeleiding, maar ook van preventie, vroege opsporing en zelfmanagement.