Netwerkbijeenkomst eerste lijn Haarlemmermeer 2023

mrt 9, 2023

De jaarlijkse Netwerkbijeenkomst is dé gelegenheid om elkaar te ontmoeten en een aantal actuele en actuele inspirerende workshops te volgen. Mis het niet en meld je aan!

dinsdag 9 mei 2023 tussen 17.30 – 21.15 uur
Haarlemmermeer Lyceum Dalton, Nieuwe Molenaarslaan 20 Hoofddorp

met elkaar voor elkaar

Samen op weg naar toekomstbestendige zorg, voor patiënt en zorgverlener!

Programma

17.30 uur: Inloop/ontvangst met lichte maaltijd
18.20 uur: Opening
18.30 uur: Plenair: NHZ connected app
18.50 uur: Workshopronde 1 (keuze uit 3 workshops)
19.35 uur: Plenair netwerken
20.10 uur: Koffie/thee
20.25 uur: Workshopronde 2 (keuze uit 3 workshops)
21.15 uur: Plenaire afsluiting

Keuze uit drie workshops

Workshop – Zorgen voor de zorg
Zelfcompassie werkt. De gezondheidszorg staat enorm onder druk. Hoe ga je hier als zorgverlener op een gezonde manier mee om? Hoe hou je plezier in je werk?

Workshop –  Laaggeletterdheid / lage digitale vaardigheden
De tijd verandert snel en de digitale voorzieningen krijgen een steeds grotere rol binnen de gezondheidszorg. Is deze vorm van communicatie voor iedere patiënt duidelijk en toepasbaar?

Workshop – Leefstijl bespreekbaar maken
Bij een groot deel van de mensen staat hun klachten in verband met hun leefstijl. Hoe breng je dit ter sprake? Wat kun je doen om de patiënt een eerste stap te laten zetten naar een gezonder leven, zowel fysiek als mentaal?

In het digitale inschrijfformulier kunt u uw voorkeur voor de workshops aangeven. Wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee.

Dit is de zevende editie van de Netwerkbijeenkomst eerste lijn Haarlemmermeer, georganiseerd door de Zorggroep in samenwerking met Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer.

Een sluitende keten van diagnostiek, behandeling en begeleiding, maar ook van preventie, vroege opsporing en zelfmanagement.